#avantatges d'aprendre #anglès!

#avantatges d'aprendre #anglès!

1. És l'idioma #Universal 

L'anglès és la tercera llengua més parlada, per darrere del xinès mandarí i l'espanyol.

El problema és que el xinès es troba molt localitzat a Àsia, igual que l'espanyol a Espanya i Sudamèrica, mentre que l'anglès està extès per tot el món.


2.L'anglès és l'idioma dels #negocis


3. L'anglès és la llengua #digital


4. #Viatjar i conèixer gent d'altres països

Com que és l'idioma més estès geograficament, viatjar a un país en el qual no parlin el teu idioma natiu, pot constituir un problema que es pot evitar fàcilment si domines l'anglès.


5. Sèries i #Cine

La majoria de les pel·lícules i les sèries que no procedeixin de la indústria cinematogràfica del propi país, estaran disponibles abans per veure-les en anglès, i és freqüent que algunes triguin molts mesos en ser traduïdes o que no siguin traduïdes mai, i s'hagi de recórrer a veure-les amb subtítols.


6. #Música en anglès


7. Aprenentatge, #formació i investigació 

Qualsevol profesional que vulgui estar al dia en el seu camp,ha de tenir en compte que un bon porcentatge de les publicacions i material formatiu només estarà disponible en anglès. No només això, sinó que en àmbits laborals com la investigació, en els quals és necessari comunicar-se de forma fluida amb experts d'altres països i formar equips amb altres persones que es trobin a milers de Km de distància, tenir un idioma comú és un requisit imprescindible.

Tornar a notícies