5. Anglès per universitaris i adults: preparació exàmens Cambridge (PET, First Certificate, Advanced) o similars

Anglès per universitaris i adults: preparació exàmens Cambridge (PET, First Certificate, Advanced) o similars
Classes i cursos d'anglès  >  Anglès per universitaris i adults: preparació exàmens Cambridge (PET, First Certificate, Advanced) o similars

Vàries carreres demanen ara un nivell mínim d’anglès per a poder obtenir el títol universitari, i més d’algun màster requereix una certificació oficial de nivell d’anglès (generalment el B1 o el B2). Les entrevistes de feina estan començant a incloure l’apartat d’idiomes, i els Currículums Vitae guanyen en valor quan especifiquen habilitats lingüístiques, en particular el domini de l’anglès.

Aquests cursos pretenen enfocar l’aprenentatge de l’anglès cap al propòsit de presentar-se a curt o mig termini a exàmens de caràcter oficial. Els més coneguts són els de Cambridge (PET, First Certificate, Advanced, etc.)Exàmens d'anglès que te podemos preparar

Et preparem perquè aprenguis i aprovis l'examen d'anglès que vulguis: PET (B1), FCE o First Certificate (B2), CAE o Advanced (C1), IELTS, etc. Fem classes personalitzades i en grups reduïts on ens assegurem que vagis 100% preparat per aconseguir el títol. Adaptem la manera de fer classe al nivell / objectius i ritme dels alumnes. Tenim més de 20 anys d'experiència.

PET: Els estudiants que demostren haver adquirit les bases d'anglès dels nivells KET o Pre-Intermediate, fan el curs de preparació per a l'examen de Cambridge PET (Preliminary English Test).

FCE: Cambridge First (First Certificate in English) és l'examen més important de Cambridge per a la majoria d'estudiants. També és un dels exàmens més exigents. Les nostres classes de preparació per al FCE reforcen la gramàtica i el vocabulari necessaris per a aquest nivell intermedi-alt.

CAE: Cambridge Advanced English és un examen que demostra que tens les habilitats lingüístiques necessàries per treballar en un entorn on l'anglès és bàsic com a multinacionals, universitats .... Més de 6.000 institucions educatives, empreses i governs de tot el món accepten Cambridge Advanced English (CAE).

CPE: Cambridge Proficiency English és un examen que demostra que tens el nivell més alt d'anglès, és a dir que et pots comunicar fluidament i còmodament en anglès igual o millor que un nadiu. Més de 6.000 institucions educatives, empreses i departaments governamentals de tot el món accepten Cambridge Proficiency English (CPE).IELTS: L'IELTS és una prova estandarditzada internacional de l'domini de l'anglès per a parlants no natius. El gestionen conjuntament el British Council, IDP: IELTS Austràlia i Cambridge English Language Assessment. És un examen que es va establir el 1989 i ja és una de les principals proves en anglès en el món. Les nostres classes ofereixen entre altres pràctiques, exàmens model i exercicis perquè obtinguis la màxima nota possible.

Oxford Test of English: Oxford Test of English és un nou examen d'anglès certificat per la Universitat d'Oxford. Aquest examen t'ofereix l'oportunitat de certificar el seu nivell B1 o B2 més fàcil i ràpidament que altres exàmens i amb la mateixa validesa i prestigi. Les nostres classes ofereixen entre altres pràctiques, exàmens model i exercicis perquè obtinguis la màxima nota possible.

TOEFL: TOEFL (Test Of English as a Foreign Language) és una prova estandarditzada de domini de l'idioma anglès nord-americà, específicament orientada a parlants no nadius de l'anglès. Aquesta prova és acceptada per moltes institucions acadèmiques i professionals de parla anglesa al voltant de el món igual que el seu contrapart Britànica, l'IELTS. Les puntuacions obtingudes són vàlides per dos anys. Les nostres classes ofereixen entre altres pràctiques, exàmens model i exercicis d'anglès perquè obtinguis la màxima nota possible.


Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els preus i horaris actuals pel curs que t’interessi i/o disponibilitat de places, així com descomptes per universitaris.