6. Anglès per adults: general, conversació, intensius...

Anglès per adults: general, conversació, intensius...
Classes i cursos d'anglès  >  Anglès per adults: general, conversació, intensius...

Oferim també cursos d'anglès per a adults. Les nostres classes i cursos són 100% personalitzats i estan adaptats als teus requeriments d'horari, metodologia, contingut i nivell. També si ho vols podem ensenyar-te anglès específic per a professionals com advocats, metges, enginyers, esportistes, arquitectes...


Oferim per exemple:

Cursos d'anglès general: 2, 3 o 4 hores setmanals.

Cursos d'anglès intensius: 5, 6, 8, 10 o més hores setmanals.

Cursos de preparació per als exàmens de Cambridge

Cursos de preparació per a exàmens d'Oxford

Cursos de preparació per a exàmens de nivell B1, B2 i C1

Classes de conversa: Els nostres professors nadius ofereixen classes de conversa a partir de l'nivell intermedi. Són classes dinàmiques i divertides que et permeten agafar més confiança en l'idioma. En aquestes classes d'anglès ens adaptem 100% a les teves necessitats, per exemple podem treballar un vocabulari o situacions determinades.

Senior English: Tenim molta experiència en ensenyar anglès a persones majors de 60 anys.

Classes particulars o One to One: T'oferim classes particulars amb professors nadius que es centraran en aconsegueixis els teus objectius d'aprenentatge sempre adaptant-se a les teves horaris, necessitats, nivell... Podràs definir l'horari amb el teu professor. A més, si et surt algun inconvenient d'última hora, podràs canviar la teva sessió avisant amb 24 hores d'antelació. Ens adaptem al teu horari i pressupost.

English Coaching: Classes específiques i personalitzades d'anglès perquè consolidis teus punts forts d'anglès i millors ràpidament els teus punts febles. Ens adaptem als teus horaris, pressupost...


El curs està obert tot l'any: pots començar el curs quan vulguis, i gestionar el teu calendari de la manera que més et convingui. El teu curs no depèn de la resta d'alumnes.
Tornar a Classes i cursos d'anglès