4. Anglès per adolescents (13 a 17 anys)

Anglès per adolescents (13 a 17 anys)
Classes i cursos d'anglès  >  Anglès per adolescents (13 a 17 anys)

Metodologia

Creiem que cada persona té un potencial il·limitat i que està preparada per als idiomes igual que ho està per caminar. Creiem en ensenyar l'anglès com si fos una llengua materna i en encoratjar el procés natural d'aprenentatge de l'anglès. Així els estudiants aprenen, en la nostra experiència, més ràpid, bé i gairebé sense adonar-se'n.

Aquesta metodologia única, "Anglès espontani", és fruit de més de 25 anys de treball, formació i experimentació i està basada en metodologies punteres i àmpliament comprovades com Montessori, Total Physical Response i Steiner Waldorf


Cursos

Cursos especialment adaptats per a cada franja d'edat amb atenció 100% personalitzada i grups molt petits (màxim de 8 estudiants).

13 a 17 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure avançat

Als estudiants de l'escola secundària vinculem l'anglès amb els seus plans d'estudi escolars. L'objectiu és que consolidin la gramàtica a un nivell més avançat i preparar-los per exàmens oficials com els de Cambridge.

Els professors ajuden els estudiants a parlar de molts temes en anglès amb sessions de conversa i el debat. També fem sessions on d'una forma amena revisem la gramàtica, la lectura, l'escriptura i la parla.

Més info


Tornar a "Classes i cursos d'anglès"