2. Anglès per nens/es (7 a 12 anys)

Anglès per nens/es (7 a 12 anys)
Classes i cursos d'anglès  >  Anglès per nens/es (7 a 12 anys)

Metodologia

Creiem que cada persona té un potencial il·limitat i que està preparada per als idiomes igual que ho està per caminar. Creiem en ensenyar l'anglès com si fos una llengua materna i en encoratjar el procés natural d'aprenentatge de l'anglès. Així els estudiants aprenen, en la nostra experiència, més ràpid, bé i gairebé sense adonar-se'n.

Aquesta metodologia única, "Anglès espontani", és fruit de més de 25 anys de treball, formació i experimentació i està basada en metodologies punteres i àmpliament comprovades com Montessori, Total Physical Response i Steiner Waldorf


Cursos

Cursos especialment adaptats per a cada franja d'edat amb atenció 100% personalitzada i grups molt petits (màxim de 8 estudiants).

7 a 12 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure consolidat
Aquestos segueixen la nostra metodologia amb grups de primària que els permeten identificar patrons linguístics mitjançant activitats divertides. A classe, els mestres ja només parlen anglès, i s'anima als estudiants a respondre de la mateixa manera. En aquest nivell s'ensenya gramàtica subtilment sobretot a partir de la parla.

L'ús continuat dels substantius, adjectius i verbs permet preparar els estudiants per assolir els nivells més alts. S'introdueix gradualment més lectura, escriptura i gramàtica sempre d'una forma divertida i amena. Treballem contínuament per adquirir habilitats de comunicació verbal i comprensió. Així l'infant desenvolupa un vocabulari més ampli, forma una sintaxi cada vegada més correcta i va avançant cap a frases verbals, expressions idiomàtiques, etc. més complexes.

Més info
Tornar a Classes i cursos d'anglès