1. Anglès per infants (2 a 6 anys)

Anglès per infants (2 a 6 anys)
Classes i cursos d'anglès  >  Anglès per infants (2 a 6 anys)

Metodologia

Creiem que cada persona té un potencial il·limitat i que està preparada per als idiomes igual que ho està per caminar. Creiem en ensenyar l'anglès com si fos una llengua materna i en encoratjar el procés natural d'aprenentatge de l'anglès. Així els estudiants aprenen, en la nostra experiència, més ràpid, bé i gairebé sense adonar-se'n.

Aquesta metodologia única, "Anglès espontani", és fruit de més de 25 anys de treball, formació i experimentació i està basada en metodologies punteres i àmpliament comprovades com Montessori, Total Physical Response i Steiner Waldorf


Cursos

Cursos especialment adaptats per a cada franja d'edat amb atenció 100% personalitzada i grups molt petits (màxim de 8 estudiants).

2 a 6 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure bàsic
Els joves comencen el seu aprenentatge a través de l'adquisició de les paraules bàsiques a travès d'escoltar-les. Molt aviat són capaços de comprendre instruccions simples, preguntes i respostes, mentre que relacionar-se amb els seus companys i professors que utilitzen l'idioma anglès. Patrons visuals i auditives proporcionen la continuïtat que facilita l'aprenentatge i la resposta cognitiva. Els estudiants aprenen a escoltar i distingir els diferents tons d'anglès a través de jocs, targetes de memòria, històries, activitats físiques, música i més. En aquesta etapa, és comencen a crear blocs d'aprenentatge a través de diferents experiències educatives, cosa que ajuda a millorar el seu anglès en la següent etapa.

Més info
Tornar a Classes i cursos d'anglès