Extraescolars a l

Extraescolars a l'escola

Little London Club ofereix serveis d’extraescolars a AMPAs de Girona i voltants des de fa més de 10 anys i tenim més de 25 anys d’experiència ensenyant anglès com a llengua estrangera especialment a nens/es.


Professorat per a les extraescolars

Els nostres professors/es són tots natius amb una àmplia experiència. Són dinàmics, entusiastes, amants de la seva tasca i compromesos a ensenyar anglès als infants en un ambient constructiu i de creixement.

Som conscients que els nens/es vénen a classe durant les seves hores “lliures”, quan els companys estan jugant. Per tant, el nostre objectiu serà aconseguir que cada estoneta que estiguem junts, despertem l’interès, la curiositat per aprendre, fent les sessions el més inspiradores i agradables possible. També entenem la nostra tasca com a complementària a la dels professors d’anglès de l’escola per assegurar-nos que tots els estudiants es beneficiin de les sessions extra i quedi reflectida en el seu progrés general.

Ens agrada tenir reunions regulars, tant internes com amb l’equip de professorat de l’escola (si és possible) per avaluar el progrés de cada estudiant i planejar/avaluar el nostre pla de treball anual. Enviem informes als pares dues vegades l’any amb informació dels seus fills i el seu progrés.Cursos per extraescolars

La nostra filosofia és fer de l’aprenentatge de l’anglès una experiència activa i motivadora de tal manera que el nen estigui predisposat a aprendre.

La nostra metodologia està únicament dissenyada i estructura en funció de cada nivell. Ensenyem anglès combinant diversos mètodes d’ensenyament com són Montessori, Total Physical Response (TPR) i Steiner Waldorf.

La gramàtica la introduïm d’acord amb l’edat i nivell dels nens, enfocant-nos sobretot en la comprensió, pronunciació i comunicació en general. Els nostres estudiants més grans aprenen a llegir i escriure amb exercicis guiats basats en el currículum de Cambridge. Estem a favor dels estímuls visuals, targetes i jocs educatius que es tornen més sofisticats d'acord amb els diferents nivells.

Els nostres cursos són 100% d’immersió i els nostres professors només parlen anglès. Incorporem als cursos aspectes culturals i socials de l’idioma per tal d’ampliar la comprensió de les costums mundials, festivals, celebracions, etc. culturalment per crear experiències gratificants.

No utilitzem els llibres de text. Utilitzem els nostres propis recursos extensos / els suports i oferim a tots els nostres propis materials.


Grups per extraescolars

Organitzem els grups per nivell i edat. Demanem un mínim de 4/5 alumnes per classe i un màxim de 10/12 nens. No obstant això som flexibles en els nostres nivells mínims i màxims i podem portar un ajudant de professor per a grups més grans.

 

De P3 a 1r

Els nostres estudiants més joves aprenen anglès d'una manera divertida i física utilitzant tots els diferents sentits. Ensenyem als nens amb jocs, música, treball en parelles/equip, presentacions, narració de contes i la improvisació física amb el moviment i la dansa, com els nostres 'mini' sessions musicals, on s'aprèn la lletra d'una cançó popular amb les accions . De vegades podem tenir una activitat artesanal o l'art cinètic per al desenvolupament i cognitiu. Aprendre veient, connectar i fer!

Creiem que els nens de P3 a 6 anys inicialment han de ser exposats a un nou llenguatge a través del foment de la confiança i l'aprofitament de la seva imaginació. Després de tot, és natural d'aprendre a comprendre i parlar en primer lloc. La gramàtica ja vindrà més tard! D'aquesta manera, els més petits estan aprenent a fer servir el llenguatge amb l'espontaneïtat i el joc. Les condicions neurològiques en nens d'aquesta edat és més fortuïta per al desenvolupament de la capacitat lingüística ràpida i crea una excel·lent base per a futurs estudis.