Classes i cursos d'anglès 2017-2018

Creiem que cada persona té un potencial il·limitat i que està preparada per als idiomes igual que ho està per caminar. Per això creiem en ensenyar l'anglès com si fos una llengua materna.  En altres paraules, creiem en encoratjar el procés natural d'aprenentatge de l'anglès per a que l'aprenguis ràpid, bé i gairebé sense adonar-te'n.

Per això hem desenvolupat la metodologia "Anglès espontani", fruit de més de 25 anys de treball, formació i experimentació. La nostra metodologia es basa en metodologies molt comprovades com Montessori, Total Physical Response i Steiner Waldorf. Així encoratjem el teu procés natural d'aprenentatge de l'anglès per que aprenguis l'anglès ràpid, bé i gairebé sense adonar-te'n

Cursos

T'oferim cursos especialment adaptats per a cada franja d'edat amb atenció 100% personalitzada i grups molt petits (màxim de 8 estudiants).

0 a 2 anys: Escoltar i parlar

Es comença en un entorn ric en interaccions i estímuls des del primer dia. Un entorn on l'infant aprèn a distingir i comprendre alguns dels sons de l'anglès. Així moltes vegades les primeres paraules són en la seva llengua materna i en anglès alhora.

D'aquesta manera els nostres petits són sovint capaços de distingir vocabulari bàsic i les paraules que es connecten al seu significat.

Més info

3 a 6 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure bàsic

Els joves comencen el seu aprenentatge a través de l'adquisició de les paraules bàsiques a travès d'escoltar-les. Molt aviat són capaços de comprendre instruccions simples, preguntes i respostes, mentre que relacionar-se amb els seus companys i professors que utilitzen l'idioma anglès. Patrons visuals i auditives proporcionen la continuïtat que facilita l'aprenentatge i la resposta cognitiva. Els estudiants aprenen a escoltar i distingir els diferents tons d'anglès a través de jocs, targetes de memòria, històries, activitats físiques, música i més. En aquesta etapa, és comencen a crear blocs d'aprenentatge a través de diferents experiències educatives, cosa que ajuda a millorar el seu anglès en la següent etapa.

Més info7 a 12 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure consolidat

Aquestos segueixen la nostra metodologia amb grups de primària que els permeten identificar patrons linguístics mitjançant activitats divertides. A classe, els mestres ja només parlen anglès, i s'anima als estudiants a respondre de la mateixa manera. En aquest nivell s'ensenya gramàtica subtilment sobretot a partir de la parla.


L'ús continuat dels substantius, adjectius i verbs permet preparar els estudiants per assolir els nivells més alts. S'introdueix gradualment més lectura, escriptura i gramàtica sempre d'una forma divertida i amena. Treballem contínuament per adquirir habilitats de comunicació verbal i comprensió. Així l'infant desenvolupa un vocabulari més ampli, forma una sintaxi cada vegada més correcta i va avançant cap a frases verbals, expressions idiomàtiques, etc. més complexes.

Més info


13 a 18 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure avançat

Als estudiants de l'escola secundària vinculem l'anglès amb els seus plans d'estudi escolars. L'objectiu és que consolidin la gramàtica a un nivell més avançat i preparar-los per exàmens oficials com els de Cambridge.

Els professors ajuden els estudiants a parlar de molts temes en anglès amb sessions de conversa i el debat. També fem sessions on d'una forma amena revisem la gramàtica, la lectura, l'escriptura i la parla.

Més info


Adults: Classes 100% personalitzades en grups reduïts

Oferim cursos d'anglès per a adults. Les nostres classes i cursos són 100% personalitzats i estan adaptats als teus requeriments d'horari, metodologia, contingut i nivell. També ensenyem anglès específic de tots els àmbits professionals: advocats, metges, enginyers, esportistes, arquitectes i molts més.

Més info


Activitats

Durant tot el curs els estudiants poden fer activitats diverses per seguir practicant l'anglès sense adonar-se'n: des de viatges a Anglaterra, contes en anglès pels més petits a Abacus Girona... Consulta el Facebook pels propers esdeveniments.