Classes i cursos d

Classes i cursos d'anglès

Creiem que cada persona té un potencial il·limitat i que està preparada per als idiomes igual que ho està per caminar. Creiem en ensenyar l'anglès com si fos una llengua materna i en encoratjar el procés natural d'aprenentatge de l'anglès. Així els estudiants aprenen, en la nostra experiència, més ràpid, bé i gairebé sense adonar-se'n.

Aquesta metodologia única, "Anglès espontani", és fruit de més de 25 anys de treball, formació i experimentació i està basada en metodologies punteres i àmpliament comprovades com Montessori, Total Physical Response i Steiner Waldorf

Cursos

Cursos especialment adaptats per a cada franja d'edat amb atenció 100% personalitzada i grups molt petits (màxim de 8 estudiants).

0 a 2 anys: Escoltar i parlar

Es comença en un entorn ric en interaccions i estímuls des del primer dia. Un entorn on l'infant aprèn a distingir i comprendre alguns dels sons de l'anglès. Així moltes vegades les primeres paraules són en la seva llengua materna i en anglès alhora.

D'aquesta manera els nostres petits són sovint capaços de distingir vocabulari bàsic i les paraules que es connecten al seu significat.

Més info

3 a 6 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure bàsic

Els joves comencen el seu aprenentatge a través de l'adquisició de les paraules bàsiques a travès d'escoltar-les. Molt aviat són capaços de comprendre instruccions simples, preguntes i respostes, mentre que relacionar-se amb els seus companys i professors que utilitzen l'idioma anglès. Patrons visuals i auditives proporcionen la continuïtat que facilita l'aprenentatge i la resposta cognitiva. Els estudiants aprenen a escoltar i distingir els diferents tons d'anglès a través de jocs, targetes de memòria, històries, activitats físiques, música i més. En aquesta etapa, és comencen a crear blocs d'aprenentatge a través de diferents experiències educatives, cosa que ajuda a millorar el seu anglès en la següent etapa.

Més info7 a 12 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure consolidat

Aquestos segueixen la nostra metodologia amb grups de primària que els permeten identificar patrons linguístics mitjançant activitats divertides. A classe, els mestres ja només parlen anglès, i s'anima als estudiants a respondre de la mateixa manera. En aquest nivell s'ensenya gramàtica subtilment sobretot a partir de la parla.


L'ús continuat dels substantius, adjectius i verbs permet preparar els estudiants per assolir els nivells més alts. S'introdueix gradualment més lectura, escriptura i gramàtica sempre d'una forma divertida i amena. Treballem contínuament per adquirir habilitats de comunicació verbal i comprensió. Així l'infant desenvolupa un vocabulari més ampli, forma una sintaxi cada vegada més correcta i va avançant cap a frases verbals, expressions idiomàtiques, etc. més complexes.

Més info


13 a 18 anys: Escoltar, parlar, llegir i escriure avançat

Als estudiants de l'escola secundària vinculem l'anglès amb els seus plans d'estudi escolars. L'objectiu és que consolidin la gramàtica a un nivell més avançat i preparar-los per exàmens oficials com els de Cambridge.

Els professors ajuden els estudiants a parlar de molts temes en anglès amb sessions de conversa i el debat. També fem sessions on d'una forma amena revisem la gramàtica, la lectura, l'escriptura i la parla.

Més info


Adults: Classes 100% personalitzades en grups reduïts

Oferim cursos d'anglès per a adults. Les nostres classes i cursos són 100% personalitzats i estan adaptats als teus requeriments d'horari, metodologia, contingut i nivell. També si ho vols podem ensenyar-te anglès específic per a professionals (advocats, metges, enginyers, esportistes, arquitectes...).

Més info


Activitats

Durant tot el curs els estudiants oferim activitats diverses per seguir practicant l'anglès: des de viatges a Anglaterra, contes en anglès pels més petits a Abacus Girona... Consulta el Facebook pels propers esdeveniments.